www.Sportygundogs.com

Besøg min web-butik; www.sportygundogs.com , hvor kvalitets træningsartikler, hundepuder og andet til den arbejdende hund er nøje udvalgt efter at det er blevet testet her i kennelen og til vores træning.

søndag den 25. januar 2009

Trænings opstart og Årsmøde i Labrador

Endelig kom dagen, hvor vi igen startede hundetræning her på Sydfyn. En masse glade hunde og forventningsfulde hundeførere mødte op til første lektion i formiddags - og det gik godt. Det er altid super at møde nye engagerede retrieverejere, der ønsker at komme godt fra start.
Og vi gik i cirkel - forsøgte os med et hjemkald - vi gik i cirkel. Vi satte tempoet op og ned. Vi trænede sit øvelsen.
Godbidderne kom frem fra lommerne og det var ikke små mængder, der skulle til! Og vi sluttede vel af med at gå lidt i cirkel;-) Hjemmeopgaverne blev givet så detaljeret som jeg nu evnede det, og nu er det bare at vente spændt til næste weekend. Held og lykke med træningen i den kommende uge.

Årsmøde;
Det var da med lidt ængstelse at vi drog til årsmøde i Labrador i Nyborg her over middag.
Der var forinden fremsat forskellige forslag, der vedrører kvalifikationsprøverne, championatstitler osv..

Det første forslag blev vedtaget, hvilket betyder, at man nu kan deltage i vinderklasse uden først at have bestået en kvalifikationsprøve med sin Labrador. Det er klart en fordel da mange gerne vil vente med at bestå kvalifikationsprøven til efter hunden er fyldt 24 mdr., da dette er et krav i forhold til opnåelse af Championatstitel.
Men derfor kan hunden godt være klar til at deltage i vinderklasse inden de fyldte 24 mdr.
De andre ( og af os frygtede forslag) blev nedstemt med stort flertal.

Under punktet evt. blev Workingtests og evt. Championatstitel for Workingstest vindere bragt på bane og det lød spændende. Her synes vi rigtig godt om workingtest. Både som afløsere til B-prøverne og alt det døde vildt, der skal anvendes. Og også fordi vi synes om selve workingtest prøveformen, hvor man er på prøve hele dagen.

På vejen hjem blev vi enigen om, at netop nogle af de " ældre" medlemmer af Labradorklubben viste, at de har styr på "den røde tråd" eller den " lange bane" som de kaldte det. Og nogle af deres argumenter virkede da også som værende udslagsgivende i forhold til afstemningerne.

Ingen kommentarer: