www.Sportygundogs.com

Besøg min web-butik; www.sportygundogs.com , hvor kvalitets træningsartikler, hundepuder og andet til den arbejdende hund er nøje udvalgt efter at det er blevet testet her i kennelen og til vores træning.

fredag den 11. maj 2012

Forårshvalpe...i kassen.

Mens det rusker og regner udenfor.. så nyder vi hvalpegrynt i hvalpekassen:-))

Penny er blevet mor til 6 hvalpe- 5 i live. Alle 5 er rigtigt fine at se til. 4 sorte og 1 gul. helt fantastisk, da vi så ved at vores nye avlshan, Broadlaw Dirk kan give den gule farve.
Penny passer de små kræ med stor rutine. De vaskes og ammes og der er ro i kassen.
Penny bor i bryggerset med hvalpene. Hun tager imod husets besøgende med ophøjet ro, alle må kigge, nogle må røre, men hun synes ikke at andre end os nært beslægtede skal tage hvalpene ud af kassen endnu. Hun siger ikke noget, men det er tydeligt at hun får et ængsteligt ansigtsudtryk og en meget lang hals.

I køkkenet er Batmoors´ Leadhills Mennock (Hope) installeret med fødekasse.Aviserne kom i igår og hundesengene er midlertidigt flyttet ud. Hope har hele natten været i fuld gang med at rive aviser i stykker og få lavet sig en "seng".
Her til morges mødte hun os med at lidt forvirret ansigtsudtryk... hvad. fa ... foregår her.
Morgenmaden har hun sprunget over, hvilket plejer at være tegn på en nærtstående fødsel.
Det er altid spændende når en tæve får hvalpe her, men vi er nok særligt spændte når vores tæve får hvalpe første gang.. Kan hun mon finde ud af det? Klarer hun fødslen fint? Hvordan bliver hun overfor os bagefter?

Nu er det bare at vente......

Ingen kommentarer: