www.Sportygundogs.com

Besøg min web-butik; www.sportygundogs.com , hvor kvalitets træningsartikler, hundepuder og andet til den arbejdende hund er nøje udvalgt efter at det er blevet testet her i kennelen og til vores træning.

torsdag den 17. maj 2012

Træningsdag hos Sporty Gundogs..

Torsdag er brugt i selskab med engagerede hundeførere.. Jeg afholdt heldags dirigeringskursus og havde anledning til at gense 4 afkom efter vores avlstæve Altiquin Breeze; en tæve med Fastlane Chuck of Buttsend som far og tre unghunde fra sidste sommer med FTCH Adoraden Quin som far.
4 fine hunde, der tegner rigtig godt.
De 3 unghunde arbejder i fin stil, høj fart og stort ønske om at abejde..
Det bliver spændende at følge dem fremover.

Dejligt var det at gense min egen Yoda.. min Greenbriar unghund som jeg solgte for godt en måned siden.. Han trives så fint sammen med ny ejer Søren.. Halen logrede og de fleste øvelser blev udført i fin stil. Kammertonen er lige ved og næsten.

Her i huset er der liv og glade dage med to kuld hvalpe indenfor... så små at de fortsat kun kræver deres mødres opmærksomhed.... men der skal jo nusses og pusles om!
Pennys hvalpe kravler rundt i kassen og alle 5 har fået øjne idag!

Nu pakker vi taskerne og så går turen over KBH og til Finland imorgen for at holde todages træningsseminar i det finske.. Det glæder vi os til. Vi ved at der kommer nogle Josh (Denes Boy Dan of Tudorcourt) afkom.. den ene finsk retrievermester, så det er rigtig spændende.. Og vi skal mødes med kommende hvalpekøbere.. En af Pennys hvalpe rejser til Finland!

Hundevenner med hunde flytter ind i hytten og passer hunde og hvalpe mens vi er væk:-))



Ingen kommentarer: