www.Sportygundogs.com

Besøg min web-butik; www.sportygundogs.com , hvor kvalitets træningsartikler, hundepuder og andet til den arbejdende hund er nøje udvalgt efter at det er blevet testet her i kennelen og til vores træning.

onsdag den 26. oktober 2011

Hundedækkener i Sporty Gundogs..

Vi har de sidste par år været rigtig glade for at bruge dækkener til vores hunde imellem såterne, og ikke midst i den kolde bil efter træning og jagt.
Vi ved godt at de kolde våde dage er "hårde" ved vores hunde og derfor gør vi alt hvad vi kan for at passe godt på dem. Mange dyrlæger er blevet gode til at vejlede hundeejere til at huske at tørre hundene efter arbejde og bruge dækkener. Især kan man forebygge "Watertail", der er meget smertefuld for hunden.I år har jeg valgt at købe lækre hundedækkener hjem til min forretning; www.sportygundogs.com.
"Perfekt til den aktive hund, der skal holdes lun og tør ind imellen at hunden er på "arbejde".
Hundedækkenet er i to lag, ét tyndt dækken og et ekstra tykt fleecelag, som helt enkelt sættes fast med velcro om vinteren, når kulden for alvor sætter ind.
Kan vaskes ved 40 grader uldvask."


Samtidig er der lige nu gode priser på hundepuderne i den super gode kvalitet.

"Hundesengen er udarbejdet i samarbejde med kendte hundeførere i England og er den perfekte hundeseng i hjemmet, i Kennelen og i bilen.
Hundesengen består af en Inderpude og et pudebetræk i slidstærkt tætvævet materiale. Betrækket kan holde til at hunden “kradser” i puden, f.eks. for at lave rede.
Betrækket lukkes med ekstra bred velcrolukning og kan tages af puden og vaske ved 40 skånevask i vaskemaskinen. Der er ekstra fold i betrækket, således at hunden ikke kan nå ind til puden.
Derudover er betrækket lige til at støvsuge, spule med en vandslange eller børste rent for skidt og snavs. Selve betrækket er vandtæt. Puden former sig som en dejlig rede til hunden og giver god komfort uanset hvordan hunden ligger" 
Vi har valgt at ligge puderne både inde i huset, men også i bilen, så hundene ligger optimalt efter træning og jagt. Desuden er det rigtig praktisk at vi kan spule puden eller vaske betrækket. Det holder lugten af våd hund på god afstand. Hjemme ved os er der kamp om pladserne!!
Se både hundedækkener og hundepuder på http://www.sportygundogs.com/shop/

Ingen kommentarer: