www.Sportygundogs.com

Besøg min web-butik; www.sportygundogs.com , hvor kvalitets træningsartikler, hundepuder og andet til den arbejdende hund er nøje udvalgt efter at det er blevet testet her i kennelen og til vores træning.

tirsdag den 2. november 2010

Opsamling, prøver og jagt

Ugen, der er gået har budt på opsamling på Heldagergård og på Lehnskov gods.. begge steder med muligheder for gode apporteringer.
Med på enkelte såter havde jeg Batmoors´Chasing Kate, der nu er 2 år og burde være moden nok til at opleve jagtens glæder..
Og Kate gør det godt.. sidder ved siden af og venter på anvisninger. Hun sidder lidt uroligt, men flytter sig ikke fremad..og der er ingen lyd på.

De rene apporteringer går som de skal. Hun samler spontant op og bringer hjem i fin stil. Korte dirrigeringer løses også fint, men lange dirrigeringer der skal løses samtidig med at der skydes eller andre hundeførere sender hunde, de er stadig lidt for svære.. hun mister fokus. Så her er et træningsemne til vinterens træning.
Denes Boy dan Of Tudorcourt (JOSH) er ellers det sikre valg til opsamligsdagene, men også til småjagter er han en super hund til at både drive og apportere.. Han elsker uden tvivl at komme med på jagt og selvom han synes Kate er søde, er der ingen tvivl om at han helst så hun blev hjemme..

Fredag bød på Andejagt i Sverige. Det er kanonflot jagt i Svenske dybe skove med smukke skovsøer og velflyvende ænder..
Eftersom værternes får holdt store klippedag, fik jeg lejlighed til at forsøge mig ud i kunsten som fårefanger, ikke noget helt nemt job, men meget sjovt og hyggeligt.

Ingen kommentarer: