www.Sportygundogs.com

Besøg min web-butik; www.sportygundogs.com , hvor kvalitets træningsartikler, hundepuder og andet til den arbejdende hund er nøje udvalgt efter at det er blevet testet her i kennelen og til vores træning.

mandag den 22. november 2010

Hillus Powell 2 vinder med ck idag

5.30 gled vi nordpå til Vinder a-prøve på Ormstrup Gods. Et helt suverænt terræn i det jydske, hvor vi begge var med på tramp/drev prøve.
Fasanerne havde på dagen valgt nærmest at forlade de ellers meget spændene trampe remisser, så det blev en prøvedag med rigtig meget fri ved fod til hver enkelt hund og på trampen gik vi længe i kæden og var "på" inden der kom fugl. Der er ingen tvivl om at både hunde og hundeførere var på arbejde for at holde koncentrationen.

Efter lang tids fri ved fod havde Hillus Holland og jeg til start en lige ud af landevejen markering som hun løste fint.. efter megetn tramp og et mini drev fik vi vores anden fugl som en dirigering i en slukt.
3 fugl (og dagens sidste) var en høne skudt ned bag en ca. 25 m bred vildtagre. Der var en hund før os, der ikke bragte fugl, derefter Penny. Hun var fint i hånd og gik i området som anvist, men vi hundeførere havde ikke mulighed for at se hunden ude i området, så jeg kunne krydse fingre og sende hende tilbage i området, da hun kom frem, men hun bragte ikke fugl. En hund mere blev sendt, men bragte heller ikke fugl.. desværre gik skytten efter dommerens anvisning ud og hentede sin fugl. Sådan kan det gå.. vi prøver igen. Men det var en rigtig stor fornøjelse at være på prøve med Penny. Hun er super opmærksom og helt igennem opsat på at samarbejde. Stopfløjtet sidder fortsat rigtig pænt og hun gør sit bedste. Nu skal der bygges lidt mere erfarring på.

Hillus Powell, Charlie og Thomas lagde efter lang tids fri ved fod, ud med en lang markering som blev bragt flot hjem. Derefter fik de også efter det lille drev en dirregeringfugl. Ved den efterfølgende tramp fik de to fine fugle mere.
Charlie blev 2 vinder med ck.

Tillykke til Janne Wiberg og hans Djævel fra Wales, der blev 1 vinder med cert, Mogens Petersern 3 vinder og Poul 4 vinder.

Tak til alle for en dejlig dag.

1 kommentar:

Mirjam sagde ...

Grattis till både Cert o CK!!!
Mirjam & Anders