www.Sportygundogs.com

Besøg min web-butik; www.sportygundogs.com , hvor kvalitets træningsartikler, hundepuder og andet til den arbejdende hund er nøje udvalgt efter at det er blevet testet her i kennelen og til vores træning.

tirsdag den 2. november 2010

Foredraget..

Sidste mandag var der lagt op til foredrag om jagthundetræning på Stenstrup Dyreklinik i samarbejde med Royal Canin ved dyrlæge Jakob Lassen og Hundemassør Louise Struer.
Aftenen gik godt knap 50 mennesker havde fundet vej i oktobervejret og Dyrlægegården ahvde stillet an med øl og vand og smørrebrød.. Tusind tak til alle for en god aften.

Efterfølgende har der været en del henvendelser vedr. Jakobs oplæg, der også omhandlede fodring af jagthunden, herunder hvordan det er bedstr at fodre inden og efter en arbejdsdag.. Jeg lægger Jakobs planche ud på bloggen senere, så I alle kan få glæde af hans anvisninger.

1 kommentar:

Jeanette Bundgaard sagde ...

Det var nemlig en SUPER aften. Tak for det. Vores Chivas har både nydt godt af Louises kyndige hænder og vi har ændret lidt i måden at fodre på. Det har gjort underværker på de stive bagben.
Bailey og mit brugsprøve hold har fået nogle gode øvelser "tyvstjålet" fra dit indlæg Iben. Så vi kom derfra med en masse i rygsækken.