www.Sportygundogs.com

Besøg min web-butik; www.sportygundogs.com , hvor kvalitets træningsartikler, hundepuder og andet til den arbejdende hund er nøje udvalgt efter at det er blevet testet her i kennelen og til vores træning.

onsdag den 22. september 2010

Stort og småt og Gode nyheder.

Lørdagens besøg med Kate og Penny ved Åbent hus arrangement og dertil hørende jagthunde opvisning gik rigtig fint.
Jeg havde Penny og Kate med og de gik ved siden af mig og så kastede og lagde jeg dummier ud og fik vist markeringsarbjde og dirregeringsarbejde for de hundeglade tilskuere.
Begge damer artede sig rigtig pænt.. viste hvad de skulle og ville derudover meget gerne rundt og hilse på folk og hilse på.
Billeder følger måske senere... ved at det blev optaget på video, så det kan være den blir´lagt ud på bloggen.

Søndagen gik med Strategimøde for tillidsfolk i Dansk Retrieverklub. Gruppearbejdet omkring de udarbejdede spørgsmål bød i min gruppe på livlig debat, både hvad angik temaet organisationens udseende fremadrettet samt emnet privattræning. Referat følger på klubbens hjemmeside og mon ikke der kommer mere ud fra bestyrelsen, der fortæller os lidt om hvordan de vil arbejde med emnerne efter strategimøde.

Mandag var der Åben A på Heldagergård og vi havde prøveleder tjans på dagen....
Det var en fin dag,, vildt nok på paraden.. velskydende skytter, der kunne deres kram og rigtig meget godt hundearbejde.. Det var en fornøjelse og se unghunde med godt talent præstere godt arbjede på dagen.. Det var ikke en nem prøve. Der skulle arbejdes for sagen og der var flere halvsvære dirregeringer med gods længde på. Eneste lille klage var vejrguderne, der åbenbart syntes vi trængte til vand og rigtig meget af det. Det var en våd - våd dag.

Specielt stort tillykke skal der lyde til Kaj & Batmoors` Noble Dahlia og Flemming med Batmoors´ Flying Fiona med deres flotte 1 præmier. Godt gået..Også tillykke til Charlies søn Beech, der fik en fin 1 præmie.

Tirsdag og onsdag har budt på træning med holdene. Vi er ved at nå ind i jagtsæsonen, hvilket også betyder at flere hold nu er afsluttet og vi holder efterårspause med træningen.

Lørdag kører vi på workingtest i Jylland og rigtig mange Batmoors´ hunde er tilmeldt. Vi skal med og vil forsøge at følge vores afkom på dagen... lover jer at videokameraet medbringes.

Søndag er der Åben A på Brahetrolleborg. Thomas skal med som prøvelederass. og en enkelt Batmoors hund har også meldt sig.. vi krydser fingre og håber på en dejlig dag.

Knæk og Bræk derude.

Ingen kommentarer: