www.Sportygundogs.com

Besøg min web-butik; www.sportygundogs.com , hvor kvalitets træningsartikler, hundepuder og andet til den arbejdende hund er nøje udvalgt efter at det er blevet testet her i kennelen og til vores træning.

lørdag den 11. september 2010

Kennel Batmoors´ resultater

Flere Batmoors´ hunde har været i "ilden" idag.
Thomas var på workingtest, vinderklasse med Charlie.. Hillus Powell, der gik fejl på en dobbeltmarkeing og kun lige fik den hjem og derudover fik Charlie 16,20,20,20 og endte med bestået med kun 3 point op til 4 vinderen.. sådan kan det gå.

Thomas havde Batmoors` Leadhills Meannock (Hope) med i begynderklasse.. hendes første workingtest og hun blev 7 vinder i begynderklasse med 11,19,15,19,19 point, så begynderklasse er bestået og Thomas var rigtig tilfreds med Hope gennem hele dagen.

Carsten var med Batmoors´Leadhills Elvan.. Zuba i begynderklasse og bestod begynderklasse med 19,18,9, 19,15.. også John med Batmoors` Celtic Nechtan bestod begynderklasse.


På Langeland var årets første vinder a-prøve i gang på Hjortholm. Jeg var prøveleder og 12 hunde var mødt frem.
1 vinder m. ck blev Jan Lorentzen med Championtæven Trompeterbakkens Dina tillykke til Jan. Derudover var der 3 andre vinderplacerede.. stort tillykke , og til Gert Müller der fik Cert på sin hanhund Swift.
Vi ønsker især Johannes Raaballe tillykke med Batmoors´ Gentle George Will, der var afsted på sin første vinder a-prøve og fik en flot udmærkelse.
Tak til alle for en dejlig dag. Smukt og udfordrende terræn, positive mennesker og fugle (104 stk) på paraden..

Ingen kommentarer: