www.Sportygundogs.com

Besøg min web-butik; www.sportygundogs.com , hvor kvalitets træningsartikler, hundepuder og andet til den arbejdende hund er nøje udvalgt efter at det er blevet testet her i kennelen og til vores træning.

lørdag den 14. marts 2009

Kennel Batmoors´ afkom gjorde god figur på den Fynske Workingtest idag.

Idag har Region Fyn afholdt uoff. Workingtest på Ravnholdt Gods. Og vi vidste, at Dan Hansen og Batmoors` Brave Sir Humphrey skulle starte i begynderklasse. Dan sendete os en besked; Humphrey var bestået, så kæmpe stort tillykke til Dan og Humphrey.

Og også Peter og Batmoors´ Leitrim Jake havde meldt deres ankomst på Fyn. Jake var meldt i vinderklassse og blev 3 vinder - Jake var kun ET point efter 1 og 2 vinder - så det er bare super flot. Godt gået Peter. Held og lykke med kvalifikationsprøven i det jydske imorgen.

Og så skal der selvfølgelig lyde et tillyke til andre, der gjorde god figur på dagen ( Tillykke til Bernhard og Leo, der vandt vinderklassen). Vi håber I har haft en rigtig god dag. Vi har tilbragt dagen i bilen - sejler nu mod England. Sidder i baren og har ringet hjem til farmen. Alt går efter planen. Maggie er dog lidt slukøret over at bilen kørte uden hende!
Nu skal der nydes en Gin og Tonic, og så i seng.


1 kommentar:

Anonym sagde ...

Ihh det lyder dejligt med Gin og Tonic. Godt at høre i er kommet godt derover. Hjemme på farmen går alt efter planen - tror dog Moster og Onkel skal hvile sig i næste uge.... Mathias har meget at fortælle :)