www.Sportygundogs.com

Besøg min web-butik; www.sportygundogs.com , hvor kvalitets træningsartikler, hundepuder og andet til den arbejdende hund er nøje udvalgt efter at det er blevet testet her i kennelen og til vores træning.

tirsdag den 3. marts 2009

International Uge

Imorgen får vi besøg af Birgitta Staflund og hendes hanhund Will. Will skal parre en tæve fra Tyskland, så mon ikke vores hanhunde vil føle sig en smule ærgelige, når de opdager at "noget" går deres næse forbi.
Men vi glæder os til at se Birgitta og krydser fingre for, at hun tager flere af sine hunde med, så vi kan få nogle dage med god og afvekslende træning.

Derudover er Thomas og jeg ved at planlægge vores kommende tur til Skotland, hvor vi har flere ting på dagsordenen, men vigtigst af alt; vi skal have flere af vores hunde med og vi skal op til Billy Steel Junior og træne. Han vil gerne se de to Hillus hvalpe, han har opdrættet og solgt til os. Og vi vil gerne se den hanhund, Billy selv har beholdt fra kuldet.
Derudover er vi inviteret ind og afprøve; http://www.shootingschool.co.uk/. En pludselig mulighed, der bød sig, og vi var ikke sene til at takke ja.
Og så skal vi ud og se speedway. Vi har indgået en meget klar aftale hjemmefra. To aftener kan der blive tale om.

Men inden vi kan tage afsted skal der skrives lister, fyldes lidt lækkert i skabene osv. For som altid flytter vores fantastiske familie ind og passer ´"farmen" og Mathias. Det sætter vi stor pris på, for uden dem, var det ikke muligt for at komme afsted.



Ingen kommentarer: