www.Sportygundogs.com

Besøg min web-butik; www.sportygundogs.com , hvor kvalitets træningsartikler, hundepuder og andet til den arbejdende hund er nøje udvalgt efter at det er blevet testet her i kennelen og til vores træning.

onsdag den 6. april 2016

Kenneltræf

Kære Alle
Som annonceret så afholder vi kenneltræf d 28 og 29 maj 2016 I år har vi inviteret to Irske Labrador trænere og dommere. Begge rutinerede hundefører der har lavet flere Champions. Det er henholdsvis Damian Newman og Declan Boyle.
Om Damian kan vi fortælle at han har vundet det Irske
Championship to gangen og lavet Champions både indenfor labrador og cocker spaniels. Han har ført hund på det Engelske mesterskab og repræsenteret Irland på CLA , Skinners osv..
Også Declan har lavet flere Champions og har ført hund på det Irske og det Engelske Mesterskab. Declan har træningsgrupper i Irland og er formand for en klub. Begge er rutinerede dommere og dømmer såvel i Irland som i udlandet - og så er de vant til at tage ud og undervise. Vi har haft fornøjelsen af dem nogle gange og vi er meget glade for at de vil komme her og undervise.

Vi deler hundene ind i grupper ud fra trænings niveau.

Pris for to dage pr hund er 1200 kr. Hvis vi bliver færre end 22 hunde, så stiger prisen lidt. Tilskuere( hundefører) der ikke går med hund på kurset afregner 300kr pr dag. Der er fælles spisning lørdag aften i laden som vanligt... Vi bestiller buffet som sidste år og så deles vi om udgiften ca. 199 Kr.


Bindende tilmelding senest d. 10 april... Og gerne før så jeg kan bestille deres flybilletter. Campingvogne i haven er velkommen, men vi har ikke overnatningsplads i huset, da instruktørerne bor her hos os:-)


Vi håber at rigtig mange af jer har lyst og mulighed for at deltage. Ring eller skriv gerne med evt. Spørgsmål.


De Bedste Hilsner fra Thomas og Iben

Ingen kommentarer: