www.Sportygundogs.com

Besøg min web-butik; www.sportygundogs.com , hvor kvalitets træningsartikler, hundepuder og andet til den arbejdende hund er nøje udvalgt efter at det er blevet testet her i kennelen og til vores træning.

onsdag den 25. august 2010

Unghundemesterskab 2010

Batmoors Chasing Kate var "flyvende på årets Unghundemesterskab i Løvenholm skovene på Djursland og gennemførte prøven med 107 point...
Første post var to enkelt markeringer på land, 20 point. Anden post var en enkelt markeing på land, hvor Kate fik 20 piont, 3 post var en enkelt markering på vand med indledende fri ved fod; 20 point.
Så gik det videre til post 4, der var en dobbeltmarking i siv/sump område med én på land og én på vand. 17 point. Kate gik ikke direkte på nr. 2 fugl og blev trukket.
Post 5 var lidt hård ved os, med en dobbelt markering. En på vand og så en på land. Desværre måtte fløjten i brug og der skulle diregeres en del, så det blev til 9 point. Sidste post, post 6 var frist søg, hvor Kate ryddede fint op, gik et rigtig godt søg og fik 20 point.

Flyvende Kate på vej hjem på post 2

Hjemkald på post 5, endelig var fuglen fundet og nu skal Kate bare fint hjem og aflevere.

På vej i Finalen...
Finalen var bygget op med først et lille drev, hvor hundene sad fri ved fod og kiggede med. Derefter en lille tramp og der blev kastet en dobbeltmarkering.
Den hund vi var oppe med blev sendt på dobbelmarkeringen og da den havde nr. 2 fugl i munden, blev Kate sendt tilbage i områdesøg, der hvor drevet havde foregået. Kate var fortsat flyvende og plukkede en fugl med det samme.
Derefter blev det vores tur til dobbelt markeringen, men desværre gik Kate helt skæv på duen på vand og dirregeringen sad ikke lige i skabet tilsidst.. så der sluttede unghundemesterskabet for os, men gennemført med okay point og en 1 præmie i begynderklasse var i hus:-)
Udover Kate havde vi hendes søster Batmoors Chasing Pandora med og hun kom fint igennem indtil, der opstod lidt for store udfordringer på post 4.
derudover havde vi vores Penny-Will datter med, men hun mistede en due på en af markeringerne.
Derudover kom en Charlie datter, Jan Lorentzens tæve Stenhøjgårds Brit flot igennem hele prøven og fik en 1 præmie i begynderklasse. Og vi mødte flere Batmoorshvalpe, Charlie og Josh børn, der viste gode evner ude på opgaverne.
Stort tillykke til de placerede og tak til regionen for endnu et afholdt mesterskab.. Der kan findes mere info og billeder på Retrieverklubbens hjemmeside.

Ingen kommentarer: