www.Sportygundogs.com

Besøg min web-butik; www.sportygundogs.com , hvor kvalitets træningsartikler, hundepuder og andet til den arbejdende hund er nøje udvalgt efter at det er blevet testet her i kennelen og til vores træning.

lørdag den 26. september 2009

Så blev det lørdag

Og Penny og Kate ligger ude i gangen og venter spændt. Tasken med dummyer er pakket og de har luret at vi skal ud og træne.
Penny og Kate blev trænet mandag og tirsdag, onsdag og torsdag sprng vi over og igår fredag blev kun Penny trænet og Kate måtte nøjes med en luftetur.
Idag skal vi et smut til Tåsinge - jeg tager Lassie med så han kan hilse på søster; " Batmoors´Celtic Carlin".

Gården har været fyldt med legende hunde hele formiddagen. Jeg havde alle damerne på gårdspladsen - og selvom de er meget spredt på alder, skulle der leges. Det er lækkert at se 6 hunde, der leger og hygger. Ingen konflikter. Når noget bliver lidt for vildt træder Maggie i karakter - kigger op engang eller går hen og kigger formanende på de andre, og så er der or. Hun skulle have været folkeskolelærer;-)

Thomas og Charlie er på vej hjem fra sydjylland efter at have deltaget i off. workingtest - vi venter spændt på at få resultatet.

Hav en dejlig Lørdag.

Ingen kommentarer: