www.Sportygundogs.com

Besøg min web-butik; www.sportygundogs.com , hvor kvalitets træningsartikler, hundepuder og andet til den arbejdende hund er nøje udvalgt efter at det er blevet testet her i kennelen og til vores træning.

tirsdag den 10. februar 2009

Dagen bragte smil & sne

Dagen bragte smilene frem her hos os.
Penny kastede al sin kærlighed på Will og selvom man ikke må reklamere med den slags på bloggen - ja så foregik der ret så intime ting i haven idag;-) Nu håber vi, at de fortsætter med at være forelskede et par dage mere og at vi omkring påske kan glæde os over smågrynt fra hvalpekassen! (vi småskændes allerede om hvem af os, der må blive hjemme fra Workingtest i Sverige)

Og ikke så snart kæresterier var ovre, førend det begyndte at sne kraftigt og sidst på eftermiddagen måtte vi give efter for Mathias´ønske om kælketur og snemandsbyggeri.
Alle, der har eller har haft hundehvalp, ved hvor morsomt det er at opleve sin unghund i sneen første gang. Kate var meget begejstret for al den sne. Vi kælkede op og ned af vejen med Mathias og Kate sprang glad omkring ved siden af. Ikke en bil kom forbi og med al den sne kunne vi ikke ane hvor vejen gik. En snemand fik vi også bygget, men han må vente med gulerodstud og øjne for Mathias og Kate spiste så meget sne, at vi måtte trække indendøre igen.
Både Kate og Mathias er gået omkuld. Trætte og tørre efter al den pjankeri i sneen.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Vilken härlig dag ni har haft!