www.Sportygundogs.com

Besøg min web-butik; www.sportygundogs.com , hvor kvalitets træningsartikler, hundepuder og andet til den arbejdende hund er nøje udvalgt efter at det er blevet testet her i kennelen og til vores træning.

søndag den 5. februar 2017

Kennel Batmoors´ første Border Terrier kuld

Nytår her i kennel Batmoors´bød traditionen tro på dejlige gæster, glade unger og trygge firbenede - og så en hundefødsel.
D. 31.12.2016 et par dage for tidligt gik husets eneste Border Terrier i fødsel og min aften blev derfor tildels tilbragt på kanten af fødselsbassinet.

Fødslen gik fint. 5 fine hvalpe er der kommet ud af at Meadowlark Honey Ryder i efteråret besøget "Petter" Dk UCH SE UCH Sub Terram Special Order.

Der er 3 hanhvalpe til salg fra kombinationen. Begge forældre er aktive jagthunde. Far mest over jord, især i Tyskland på drivjagter på vildsvin og klovbærende vildt. Mor er gravtrænet, men næste vinter går turen til det svensk, hvor hun skal med på vildtsvinejagterne.

Hvalpene er nu 4 uger gamle og de trives og udvikler sig rigtig fint. De omgås også med vores labrador tæver, der bor i huset og virker til at tage verden med storm.

Ring eller skriv for mere info.

Gravid Meadowlark Honey Ryder (Didii)



7 dage efter fødsel. Der var ved at være knapt med plads i fødebassinet

De lækreste. 8 dage gamle

14 dage gamle og med på første køretur.
Vi vænner hvalpene til alt det, der skal være trygt og sjovt i voksenlivet.

De tilses af vores Labrador Hope ved hjemkomst

lille bitte

3 1/2 uge gamle og mor får tæsk i stuen


5 mod 1

Ingen kommentarer: