www.Sportygundogs.com

Besøg min web-butik; www.sportygundogs.com , hvor kvalitets træningsartikler, hundepuder og andet til den arbejdende hund er nøje udvalgt efter at det er blevet testet her i kennelen og til vores træning.

onsdag den 9. april 2014

Spændende weekend fordøjes

Fredag ankom Mark Demaine og Allan Schoefield fra England.
De to garvede hundeførere og Field Trial dommere var inviteret til at dømme Vinderklasse ( tramp) B prøve på det helt fantastiske terræn på Ravnholdt Gods.

Begge har ført flere Fieldtrial Champions frem og været placeret og med på Det Engelske Retriever Mesterskab. Allan er inviteret til at IWT i Danmark til sommer.

Fredag aften skulle der snakkes hund og hund og hund. Allan skulle helt op i hvalpekassen og besigtige Eastdale Kaynes afkom. Der er anden gang vi anvender er hanhund fra Allan. De to Englændere var meget begejstrede over at vores hvalpe bor i køkkenet indtil de bliver store. Det gav selvfølgelig anledning til at vi kunne snakke lidt mere om...... Hund.

Hele Lørdagen strøg således afsted med prøve hele dagen. Spændende koncept med tramp på vildt og "rigtig jagt"! Plads til forbedring i rammerne, men sådan er det vel af afprøve og øve sig? Deltagerne lød tilfredse, lidt meget ventetid, men konceptet blev rigtig godt modtaget;-)

Fælles spisning med "revl og krat" om aftenen og søndag morgen var vi klar til en dags træning med Allan og Mark som instruktører.
Herlig dag med grundighed og øje for de små detaljer! Spændende måde at tænke øvelsesplanlægning på. Grundtanken og Hundetræning er noget mere konservativ end hvad vi normalt tænker. Men man tager det med, der giver mening;-)

Søndag aften var mere matte, med røde næser og selvom emnet selvfølgelig stadig primært var hund, så blev der også plads til at runde andre emner.

Tusind tak til Allan og Mark for inspirerede og hjerteligt selskab! Og tak til alle Jer, der var med at gøre weekenden mulig og dejlig!


Ingen kommentarer: