www.Sportygundogs.com

Besøg min web-butik; www.sportygundogs.com , hvor kvalitets træningsartikler, hundepuder og andet til den arbejdende hund er nøje udvalgt efter at det er blevet testet her i kennelen og til vores træning.

søndag den 16. marts 2014

Hjælp med Mailbox

For godt en uge siden blev vores mailbox hacket og der blev sendt spammails ud til alle adresser. I mailen stod der at jeg var i Leeds og manglede penge til at komme hjem igen.
Vi beklager overfor alle jer, der modtog sådan en mail.
Rigtig mange betænksomme mennesker skrev og ringede for at tilbyde deres hjælp, og gøre os opmærksom på at der var en spam mail i omløb. Tusind tak for Jeres omsorg. At blive hacket var super træls, men at mærke hvor mange mennesker der tog sig tid til at give besked og tjekke op på det var overvældende.

Mailen kører nu igen, men alle vores adresser er væk... hvilket er så ærgeligt. Alle jer der har købt en batmoors hund og fremover skal have mails med træningsarrangementer, Kennelweekend osv.. vær søde at sende en mail, så jeg igen har jeres adresser!

Det samme gælder vores familie, venner og hundeomgangskreds som vi jævnligt skriver sammen med!

Mails sendt til os i perioden 1 marts til 11 marts er ikke læst eller kommet frem! Så har du sendt mail i den periode.. må du meget gerne sende den igen.


Ingen kommentarer: