www.Sportygundogs.com

Besøg min web-butik; www.sportygundogs.com , hvor kvalitets træningsartikler, hundepuder og andet til den arbejdende hund er nøje udvalgt efter at det er blevet testet her i kennelen og til vores træning.

tirsdag den 23. oktober 2012

Nogle af de nye glade hvalpeejere...

Fine og positive tilbagemeldinger får vi fra vores hvalpekøbere, der hen over sommeren og sensommeren har været og hente en Batmoors´  hvalp.

Som opdrætter føler man sig ekstremt privilegeret, når de nye hvalpe ejere tager sig tid til at melde tilbage og vi får lov at følge med i hvordan det nu går med de små pus ude i deres nye hjem!
Og vi er heldige, får vi modtager både mails og billeder...

Og i sommeren har jeg haft en del af forårshvalpene til hvalpe træning og har derfor også haft en god mulighed for at se hvordan hvalpene udvikler sig.
To hanhvalpe fra to kuld forskellie kuld har vi fortsat gående, så det giver også lejlighed til at følge dem.

Det er så vigtigt for os at vide lidt om hvordan sådan et kuld tegner sig, fordi vi allerede nu begynder at tænke planer for de kommende hvalpekuld i 2013.
Hvad forestiller vi os der kan passe godt sammen? avler de stort eller småt? Hvordan med egenskaber, sundhed og eksteriør. Hvilke fordele og ulemper ser vi hos egne hunde og hvad skal vi så ud og lede efter..

Rigtig mange ting skal gå op i en "højere enhed" - og det synes vi heldigvis er super spændende, men også meget nervepirrende.  Vi brænder for avlen af super dygtige jagthunde og samtidig vil vi gerne aflevere sunde individer hos nye hvalpeejere.
Lotte med Batmoors´ Alltwalis Mackenzie

Frank M med Batmoors´ Alltwalis Main

Karin Rimwall med Batmoors´Alltwalis Rhianon

Erling og Kirsten med Batmoors´ Alltwalis Maygan

   
Peter med Batmoors´ Alltwalis Ceron


Og så mangler vi billede af "Jyde Thomas" med Batmoors´ Alltwalis Gwenda.. lille sorte tæve:-)

Ingen kommentarer: