www.Sportygundogs.com

Besøg min web-butik; www.sportygundogs.com , hvor kvalitets træningsartikler, hundepuder og andet til den arbejdende hund er nøje udvalgt efter at det er blevet testet her i kennelen og til vores træning.

mandag den 9. juli 2012

Tøzerne skal trænes..

Endelig er Penny (Hillus Holland) og hendes datter Hope ved at være klar til at genoptage træningen. Eftersom jeg selv har været sat på standby i forhold til at kunne træne hund, så har det passet super godt at de to damer har haft hvalpe, men nu er de klar igen.

Prøvekalenderen - og arbejdskalenderen er nu gennemtjekket og det burde være muligt at nå at stille dem begge i vinderklasse på et par Workingtest for at se hvordan formen er inden de forhåbentligt bliver klar til at komme med på A-prøver når jagtsæsonen starter.
Hope havde jeg glæde af at stille på Åben A sidste år, men vi har ikke trænet meget sammen, da hun oprindeligt var Thomas´ tæve. Hope er dog så skøn en tæve at det ville være spild af god hund ikke at forsøge sig på prøver med hende.
Penny glæder jeg mig rigtig meget til at komme igang med - og der er ingen tvivl om at Penny glæder sig til at komme igang. Vi afsluttede desværre sæsonen rigtigt dumt sidste år, da hun blev meget syg til Eliteprøven, men nu er hun fit for figth.

Kate er forhåbentlig drægtig og såfremt alt går som det skal, så rejser hendes hvalpe hjemmefra i oktober, så med lidt held kan hun også nå at få sin debut i vinderklasse på Aprøver i den kommende sæson...

Thomas træner de unge Broadlaw hunde, der begge skal stilles i Åben A den kommende sæson, så må vi se hvor langt det ellers rækker.. de er knap 2 år gamle, så der er ingen hast.

Yngste skud på stammen - Hopes søn Batmoors´ Cromarty Cody skal være hvalp og ikke snuse til nogen prøver før næste forår.. Der er god tid.

Ingen kommentarer: