www.Sportygundogs.com

Besøg min web-butik; www.sportygundogs.com , hvor kvalitets træningsartikler, hundepuder og andet til den arbejdende hund er nøje udvalgt efter at det er blevet testet her i kennelen og til vores træning.

fredag den 8. juni 2012

Hvalpesider opdateret

Der spises og prustes...

Pennys hvalpe trives i deres nye omgivelser over i stalden.. herligt med plads og idag var de med i haven for første gang.. og der blev løbet og løbet. Små og tykke gjorde hvad de kunne.
Fra nu af skal de med i haven og i marken hver dag. Mathias er en super hjælper. Han har lært at fløjte "hvalpeindkalds fløjt" og har fuldstændig styr over at få de 5 hvalpe med rundt i haven.

Hopes hvalpe nyder også at have fået lille løbegård i bryggers. De bæres stadig tilbage i fødekassen hver nat og putter på de tykke tæpper der, men hele dagen er de i løbegård. Nu er de begyndt at slå lidt og nogle af dem er begyndt at "løbe" de ligner små krabber, der bumber sidevejs hen over bunden.

Sidst på weekenden skal de flytte over i den store hvalpeløbegård, men vi kigger på dem og synes de er alt for små.. mon ikke de også vil sætte pris på at komme ud.

Det er dejligt at både Hope og Penny går her og kigger efter hvalpene. Penny giver gerne Hope en hjælpende hånd med at vaske de små, emn hun sætter grænsen ved amning.. det må kun hendes egne hvalpe få mælk. Hope derimod ammer bare dem der kommer.


Tæve hvalp fra Pennys kuld vej vej op og se hvad et fuglebad er en forstørrelse... herligt at se hende ryste poter, da hun fik våde tæer:-))

Ingen kommentarer: