www.Sportygundogs.com

Besøg min web-butik; www.sportygundogs.com , hvor kvalitets træningsartikler, hundepuder og andet til den arbejdende hund er nøje udvalgt efter at det er blevet testet her i kennelen og til vores træning.

fredag den 30. marts 2012

Batmoors´ Chasing Kate til træning..

Endelig i de voksnes rækker.. eller??

Et par gange har det lykkedes mig at have Batmoors´ Chasing Kate med til træning med nogle af de "andre vinderklasse" hunde. Eftersom Hillus Holland er parret,og får lidt mere træningsfred, så er det Kates tur. Og jeg er været rigtig tilfreds med hendes indsats.
Der er sket meget med niveauet siden sidste år. Stopfløjten virker og hun vil gerne samarbejde. Alt for mange korrigeringer og mange dirrigeringer efter hinanden bliver dog ved nogle lejligheder for meget, så vi har fortsat noget at arbejde på.

Sidste træning var vi kørt rigtig laaaaangt mod nord og her var udfordringen ekstra svær; rigtig mange hegn. Flere øvelser skulle der springes 2 eller 3 hegn både ud og hjem. Kate har ikke sprunget ret meget hegn hele vinteren, så hun blev tydeligt træt over middag..

Imorgen skal både Kate og Yoda have masser af succes træning,, tilbagesendinger og områdesøg og mon ikke der dukker nogen op, der gerne vil træne med.

1 kommentar:

Henriette sagde ...

God blog med nogle spændende indlæg. Vi elsker jo allesammen de små bæster :)