www.Sportygundogs.com

Besøg min web-butik; www.sportygundogs.com , hvor kvalitets træningsartikler, hundepuder og andet til den arbejdende hund er nøje udvalgt efter at det er blevet testet her i kennelen og til vores træning.

søndag den 22. januar 2012

To Internationale dage til Hillus Powell - Charlie

Hillus Powell placeret som 3 vinder igår på International prøve på Rhoden og idag 2 vinder med reserve cacit på International markprøve på Ravnholt.
Det var en rigtig flot måde at sætte punktum for denne jagtsæsons markprøver.. og forhåbentlig startskudet til flere flotte resultater i 2012.

Hillus Powell har været super skarp begge dage. Haft rigtig gode fugle og lavede idag en eyewipe på en anskudt fugl, der var faldet i skovbunden for derefter at løbe ind granskov bagved. Charlie formår i flot stil at holde anskuddstedet og tage færten op af den løbede fugl. Nervepirrende sekunder at vente på at han kom ud af granstykket igen.. heldigvis med fugl i munden.

1 idag blev 1vinder Garronpoint Mole CACIT m Cert, 2 vinder Hillus Powell reserve Cacit, Batmoor's Gentel George Will 3 vinder og Searover Kits P 4 vinder
Super herlig weekend for Kennel Batmoors´ ;-))

Ingen kommentarer: