www.Sportygundogs.com

Besøg min web-butik; www.sportygundogs.com , hvor kvalitets træningsartikler, hundepuder og andet til den arbejdende hund er nøje udvalgt efter at det er blevet testet her i kennelen og til vores træning.

søndag den 6. november 2011

I markprøvernes tegn:-)

Igår lørdag var Johannes og Batmoors´ Gentle George Will på vinder A prøve på Nøjsomheden og blev 1 vinder med cert.. Stort tillykke. Det er super flot at parret bare kører derud af med vinderplaceringerne.

Idag var der prøve på Hjortholm Gods på Langeland. Det var jægere fra Hanebøsseklubben, der var dagens skytter og det var meget smukke geværer de havde medbragt.
Hillus Powell var med i feltet, men måtte ud i 2 sidste såt. Charlie sendte sig selv (da dommerne sendte en anden hund) og opdagede med det samme fejlen og var straks tilbage hos fører, men for sent.

Stort tillykke skal vi sige til Lars Birk med Batmoors´ Wallace Maon ( Greenbriar Rhum - Hillus Holland),  der stillede i vinderklasse for første gang og endte med at være med helt til sidst og blive præmieret som 4 vinder. Stort tillykke til Lars og hans unge hanhund. Ikke fyldt to år! Vi krydser fingre for at de fortsætte med mange gode oplevelser på vinder A fremover.

1 vinder m cert blev Peter Abel
2 vinder Lars Nørregård
3 vinder Jan Lorenzen ( med Hillus Powell datteren Stenhøjgårds Brit)
4 vinder Lars Birk
Og så blev der idag givet to udm.

Ingen kommentarer: