www.Sportygundogs.com

Besøg min web-butik; www.sportygundogs.com , hvor kvalitets træningsartikler, hundepuder og andet til den arbejdende hund er nøje udvalgt efter at det er blevet testet her i kennelen og til vores træning.

fredag den 13. maj 2011

Fødselsforberedelser i fuld gang!!

Så er vi snart ved at være ved termins dagen for Pennys fødsel.. og Gem blot en uge efter. Begge tæver har lagt sig ud.. rigtig meget ud og vi kan tydeligt mærke de små hvalpe pusle derinde. Det er en helt fantastisk følelese at lægge kinden på deres maver og mærke varmen og de små hvalpe bevæge sig.. og om en lille uge kan vi forvente det første kuld hvalpe i kassen.


Idag er den ene fødekasse rengjort og båret ind. Klar til at Penny kan lade redebygger instinktet begynde. Om aftenen, når vi er gået til ro og der bliver stille i huset, kan vi høre den obligatoriske kradsen i hundepuderne. Begge tæver er begyndt at gøre sig klar.

Vi motionerer moderat i haven, det er tydeligt at de begge har sat farten ned og tilpasser sig de store maver. Og begge tæver er meget sultne, der skal tankes op inden hvalpene kommer, men vi passer på og forsøger at holde den slanke linje, så fødslen bliver så nem som muligt.

Ingen kommentarer: