www.Sportygundogs.com

Besøg min web-butik; www.sportygundogs.com , hvor kvalitets træningsartikler, hundepuder og andet til den arbejdende hund er nøje udvalgt efter at det er blevet testet her i kennelen og til vores træning.

lørdag den 8. maj 2010

International weekend

Weekenden byder på træning i Sverige, hos Kennel Meadowlark med de to Walisiske instruktører Roger og Simon.
Idag, lørdag, blev vi delt op i to hold. Et unghundehold, hvor Kate og jeg deltog og et hold med de mere rutinerede hunde, hvor Thomas deltog med Charlie.

Øvelserne med Kate bar lidt (meget) præg af at "bremserne" ikke virker helt endnu. Det er tydeligt at udgangspunktet i vores ´træning indtil nu har været element træning.. én ting ad gangen. Idag har vi blandet alle elementer sammen, walk up med skud på fra dummyskyder, distraktioner, markeringer, hvor man skulle stoppe hunden og be´ den lave områdebestemt søg i en grøft på en "blind".. Lidt i overkanten for Kate, men eftersom vi er her for at lære, har jeg bedt Kate lave øvelserne og brugt det som pejling på hvor jeg skal sætte mere ind. Så mandag skal der justeres "bremser" og så skal de forskellige trænings elementerne kombineres.

Imorgen bytter vi hold og så får Kate en hviledag i bilen, mens Penny forhåbentlig har lyst til en dags træning. Charlie må hvile natten over får han er på igen imorgen sammen med Thomas.
Med i bilen er vores Hope, Pennys datter, der ikke skal med på træningsholdet, men som bare er med "ude på tur" og skal vænnes til at være med og vente og vente og vente og bo i bilen..


Roger Phillips, hjemme i Wales med hans tæve.

Ingen kommentarer: