www.Sportygundogs.com

Besøg min web-butik; www.sportygundogs.com , hvor kvalitets træningsartikler, hundepuder og andet til den arbejdende hund er nøje udvalgt efter at det er blevet testet her i kennelen og til vores træning.

lørdag den 22. august 2009

Hund, hund og mere hund

Alt går op i hund lige for tiden - nogen vil undre sig over at det kan være endnu mere end det plejer, men det er lykkedes os at få endnu flere hundearr. på kalenderen;-)

Mandag aften er Kate og jeg afsted til begynderklasse træning i Tarup Davinde. Kate synes det skulle være hendes tur hele tiden, men klarede det ellers rigtigt fint, sådan at være kommet på et rigtigt hold, hvor hun skulle vente. Vi glæder os allerede til på mandag.
Tirsdag og onsdag optræder jeg selv som instruktør og det er herligt.

Hvalpene vokser - spiser nu hvalpefoder 3 gange dagligt og får stadig lov at die hos tæven. Haven og marken bliver udforsket nysgerrigt - verden er bare kæmpe stor.

Imorgen søndag skal vi krydse fingre for Charlie og Thomas, der skal til Gut Emkendorf i Tyskland og forsøge sig i en workingtest sammen med Dina og Jan og Danny og Coal.

Mathias og jeg har allerede aftalt, at vores dag selvfølgelig skal gå med hundetræning.
Mathias har nu i en alder af knap 4 år taget hul på sit liv som hundefører og træner ivrigt med Maggie ( 7 år gl. totalt spoleret jagtmaskine, der heldigvis elsker Mathias). Mathias går rundt på græsplænen med hende i snor mens han råber back, sit og stay - uden at Maggie så meget som løfter et øjenbryn. De virker begge meget tilfredse med den nye ordning. Maggie har aldrig fået så mange godbidder i hele sit liv;-)

Hav en dejlig weekend.

Ingen kommentarer: