www.Sportygundogs.com

Besøg min web-butik; www.sportygundogs.com , hvor kvalitets træningsartikler, hundepuder og andet til den arbejdende hund er nøje udvalgt efter at det er blevet testet her i kennelen og til vores træning.

tirsdag den 21. juli 2009

Hvalpene vokser og vi nyder ferien

De 7 små "dværge" nyder livet i fødekasse. Der spises på livet løs og de øger deres vægt hele tiden. Mor, Gem, passer dem fortsat efter alle kunstens regler. Hun har helt tilpasset sig tilværelsen som mor til 7. Og hun finder sig i, at Mathias "viser " hvalpene diverse stykker legetøj - mest sværd selvfølgelig.
Vi nyder at holde sommerferie og bare nusse om Mathias og om alle hundene. Vi tager mange ture til stranden med bilen fuld af vandglade retrievere- det er skønt.
Men der trænes, ferie eller ej. Kate er meldt til b-prøve første weekend i august. Og det er hendes første begynderklasse prøve, så vi træner med vildt - frit søg osv.. Såvel Kate som jeg synes det er sjovt med træningen. Det er spændende at opleve hende lære nye ting. Det er fantastisk at se hvordan hun går lidt forkert på en opgave og så tænker sig om og udfører den korrekt - for derefter at udføre øvelsen korrekt, når hun sendes igen. Hun vil virkelig gerne please. Men træningen med dummyer - frem for fluefyldte døde ænder er nu at foretrække her i sommer varmen.

Ingen kommentarer: