www.Sportygundogs.com

Besøg min web-butik; www.sportygundogs.com , hvor kvalitets træningsartikler, hundepuder og andet til den arbejdende hund er nøje udvalgt efter at det er blevet testet her i kennelen og til vores træning.

torsdag den 16. april 2009

Charlie blev placeret ved Workingtest i Sverige

Thomas og Hillus Powell (Charlie) deltog i Påsken i en workingtest, Wegby Challenge cup, i Sverige. Det var første gang Charlie blev prøvet i vinderklasse, men han klarede det super flot og blev placeret som 3 vinder. 16 hunde var tilmeldt eliteklassen.
På billedet ses de tre placerede (billedet er stjålet fra Kennel Meadowlarks blog).


Workingtesten var lidt anderledes opbygget, end vi er vant til. Man var en del af et hold - holdsammensætning blev udtrukket på dagen og holdet bestod af hunde på begynder, åbenkl og vinder niveau. De opgaver, der skulle løses, blev tilpasset den enkelte hund. Det lidt særlige var at alle hunde på holdet var "oppe" på samme tid, men det prøven igennem således at vinderklasse hundene skulle vente til de andre på holdet havde overstået deres poster.
Der var således en holdkonkurrence samt en individuel konkurrence. Thomas og Charlies´ hold blev samlet set placeret som 3 vindere.
Der skal lyde et stort tillykke til de andre placerede samt et kæmpe stort tak for en fantastisk prøve til arrangører og hjælpere.

Ingen kommentarer: